Targets, winkelen, Tsambika,.. - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Danielle Arnoldus - WaarBenJij.nu Targets, winkelen, Tsambika,.. - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Danielle Arnoldus - WaarBenJij.nu

Targets, winkelen, Tsambika,..

Door: Daniëlle

Blijf op de hoogte en volg Danielle

25 Juli 2007 | Griekenland, Athene

Hallo allemaal,

twee weekjes geleden kregen we ineens een cadeautjes vanuit het hoofdkantoor opgestuurd gekregen.
Wat bleek. We hadden onze targets gehaald met hte aantal vrekoop van onze producten, ko en kiki knuffels fotolijstjes cd's etc. We kregen speciale shampoo dat ze alleen bij kappers gebruiken dus erg lekker en we kregen ook nog eens allemaal 10% van het totale bedrag dat we verkocht hadden, dus dat was zwaar relaxed!

Gister zijn we weer eens gaan winkelen, want de Zara was geopend, ondanks dat ik daar niet erg vaak heen ga in Nederland ben ik gister voor het eerst hier flink geslaagd. We hadden salaris gehad nouja daar is de helft alweer van doorheen heerlijk ff winkelen. Een paa nieuwe shorts, shirtjes, een tas en schoenen en oorbellen niet et vergeten dusja was echt weer een Daan winkel avondje!

Ook ben ik gister naar Tsambika geweest om daar het kinderprogramma te draaien. Het was super goed verlopen alleen echt zooooo warm niet normaal. Wij zitten met de hotel aan de windkant en Tsambika ligt aan de andere kant van he eiland en daar is het nog een paar graden warmer zo' n 45 graden en ik ging kapot. Ik heb alleen maar onder de sproeier gestaan en de kids nat gespoten terwijl ze hard aan het touwtrekken waren onder andere;) oeeh pfff.

Net zijn Nikka en ik lekker uiteten geweest bij een Italiaan en mam daar draaiden ze de hele tijd Eros Ramazotti dus ik denk al de hele avond aan je, ondanks dat ik toch al vaak aan je denk. Hou julie taai!
Ook nog even teva's gekocht(goede schoenen om op te werken en ik maar beweren dat ik die dingen echt nooit ging kopen, nog steeds sta ik er niet helemaal achter maarja wel stuk luchter, maar nee niks voor mij)

dag allemaal ik ga een paracetamol nemen, want van al die hitte krijg ik behoorlijk hoofdpijn een spelletje yathzee en slaapie doen!!!

xxxx

• 25 Juli 2007 - 20:35

Amy!:

Owwwwwwwh daantje:D
    Wat heerlijk om te horen dat alles zo goed gaat:D:D Super lekker dat je die 10% kreeg en lekker allemaal leuke cadeautjes!!
    Oewhh heerlijk geshopt!:) Zara?? Dat vind ik wel goud! Dus ik moet ook maar extra zakcentjes mee nemen om te kunnen shoppen;)
    Hihi nee hoor ik ga alleen maar op t strand bruin bakken, quad rijden en uit eten met jou, wes en dickje:D
    Word super! Dus niet al te veel geld spenderen de laatste tijd:) Want wij komen dr aan;) hahah nee hoor!
    Meid ik ga nu ffe je mailtje lezen!(A)
    Dikke kus en knuffel! Tot over 2 weekjes!!

• 25 Juli 2007 - 20:49

Annemiek:

Daan!!

Lekker winkelen! Moet je zeker niet overslaan.. ;)
    Beter van die targets!
    Wij zijn nu net terug uit Rimini, was heel erg leuk :) Rond de 35 graden, en dat vond ik al echt HEET!
    Kun je nagaan, jij bent echt een bikkel!

Hier was het vandaag wel een lekker daggie, heb in mn bikini in de tuin gelegen. Het schijnt dat het zoveel geregend heeft! Maraja.. toen waren wij lekker in het zon overgoten Italië! :D

Vanaf Zondag ben ik twee weekies alleen thuis. Ook wel lekker.. Lekker 'chillen' :P

Hee Meis.. Tot je volgende verhaal! Helemaal goud dat je dat elke keer doet! :D (Lijk Marlon wel, met m'n 'goud' haha!)

DIKke Kus! Boonie!

• 26 Juli 2007 - 15:27

Jacq:

daantjeeeeeeeeee.
    zo meid lekker aan het shoppen geweest?
    lekker hoor.
    kunnen wij wat van die 45 graden krijgen?
    het is hier nog niet echt best.
    kreeg gisteravond van wes een smsje dat ze het hotel waren uitgeflikkerd.
    mochten er vandaag weer in,
    wat een stelletje beesten.
    zijn net kleine kinderen,nou ik had ze er alland uitgegooid.
    maar goed vanavond ga ik met eem en dik kim halen.
    heerlijk dat ze weer thuyis komt.
    wes komt ook dinsdag al weer thuis.wat gaat de tijd snel.
    maar over 2 weekjes zijn ze er.
    nou die eem heeft er zin in hoor.
    nou daan verder geen nieuwtjes.
    veel plezier daar en de groetjes van rony en sjakkie.
    xxx

• 26 Juli 2007 - 15:42

Je Broertje:

Was al een tijdje niet op de site geweest maar man wat een verhalen allemaal. Klinkt allemaal fantastisch, Muppet. Tijd vliegt zeker?
    Ben net zelf terug van een weekje in Italie bij Iris Fer en de kids, en dat was ook zo om.

Groeten

• 26 Juli 2007 - 21:01

Amy Alias Opa En Oma:

Heey daantje!
    Het internet van opa en oma is kapot!:( En ze willen zo graag wat op je site zetten! Ze heeft t al aantal keer geprobeerd maar t lukt maar niet!!
    Ik moest iig doorgeven dat schotland erg mooi en gezellig was, ze zijn weer goed thuis gekomen!
    Ze geeft nog wel een brief mee als wij gaan dus dan heb je weer lees plezier! Ik zal ook wel even je adres geven dan kan ze altijd nog een briefje op de post doen!
    Nou dat was een kleine update;)
    Doeiii daantje!
    Dikke knuffels van opa en oma!
    En een kus van mij!:)

• 27 Juli 2007 - 12:42

Amy!:

Ik heb je kaartje op de bus gedaan hoor!!
    Dus ben benieuwd wanneer die aan komt:)
    Zal die sneller zijn als mij of niet?:)
    Tot over 2 weekjes daantje!
    Kuss!!

• 27 Juli 2007 - 13:35

Marijke:

Hoi Daan, zijn terug uit Schotland, prachtig land maar weer zeer matig. Was het leuk dat Wes onverwachts langs kwam!Ben blij dat je het zo naar je zin hebt. Binnenkort krijg je genoeg aanloop uit Nederland. Liefs George Marijke

• 29 Juli 2007 - 10:32

Mamma:

ha die daan zo eros ramazottie ja ja die cd heb ik echt niet meer kunnen vinden nadat jij hem geleend had ik moet ook nog niet aan die hoge temperaturen denken wat een verschil met ons ben volop aan het werk want er zijn er een paar op vakantie verder nog naar de braderie geweest en met oma naar vlaardingen je zal weer geen tas en schoenen gekocht hebben je hebt bijna niets maar goed dan kan ik ze ook weer gebruiken ik krijg steeds meer zin in rhodos het duurt nu wel lang ik ben blij dat je het nog steeds naar je zin hebt en het is weer zo snel voorbij nu ga ik even een eitje bakken want je zus is ook ontwaakt groetjes en xxxxxx mamma

• 29 Juli 2007 - 17:28

Marloes:

Hey meis,
    Leuk om je verhalen te lezen!! zo kan ik nog een beetje lezen hoe jullie het daar hebben!! Lkker he die warmte?? Bereid je maar het wordt nog erger.

Tot snel... XXX marloes

• 30 Juli 2007 - 15:01

Amy:

NOGGGGGG 10!!!
    LALALALALALA... ik heb net al saampjes met dylan door t huis gedanst en gezongen:)
    WIJJJJJ GAAAN NAAR RHODOS TOEEEE WIJ GAAN NAAR DAANTJE TOEEE!!:d
    hahaha oke we zijn gek(A)
    Maar we hebben dr wel zin in!(A)
    Kusssssssss voor jou daantje!
    Ook van dylan hoor(A)

Owja en ik krijg een auto!!

• 01 Augustus 2007 - 21:17

Iris:

Wij zijn weer arrivé vanuit Italie. Was daar ook lekker warm, zo'n 35 graden, maar we hebben het heerlijk gehad. Op onze camping was een erg groots animatieteam dus ik moest vaak aan je denken als ze weer eens een maf dansje aan het doen waren op de kinderdisco. Ik zag je al helemaal gaan!
    Spreek je gauw. Ciao. Kus van je zus.

• 02 Augustus 2007 - 10:45

Ing. D. Weterings:

Heey danny! Nog een weekje hea! :D Vliegtijden zijn bekend! De heenreis vrij vroeg 05:15 vertrekken, maar volgens amy alleen maar beter want dan is ze eerder bij jou zegt ze,wat ik nou niet begrijp:P! Nee hoor, we zien je over weekje en dan gaan we los! Xje Mzzl

• 03 Augustus 2007 - 13:03

Jacq:

he daan
    nou het begint nu op te schieten voor dik en eem.
    en wat hebben ze er zin in.
    eem haar ouders brengen ze naar schiphol.
    gelukkig want het is erg vroeg zeg maar.
    hier wordt het van het weekend heerlijk weer.
    morgen met dik en eem en polletje naar de boot.
    vanavond heerlijk bbq met anneke en ton.
    nou daan ik zal zorgen dat je spulletjes bij eem terrecht komen van wat jij had opgeschreven.
    ik bel jullie volgende week als dik en eem en wesje zijn aangekomen oke?
    dag daantje.
    liefs en kus van mij en roon.
    xxx

• 05 Augustus 2007 - 13:38

Laurette Van Ommen:

Hey meis
    Wat heerlijk om je verhaaltjes te lezen en je fotootjes te bekijken!! Volgens mij heb je echt een toptijd daar!

Geniet van iedere dag! Ik denk aan je!

Liefs xx Lauws

• 06 Augustus 2007 - 13:12

Hermien:

Hoi danielle
    ik heb net alles op je site
    zitten lezen ik vind het leuk
    voor je dat je het zo naar je
    zin heeft leuk ook voor je mams
    dat ze jou een weekje komt op
    zoeken samen met zus lief maak
    er iets leuks van

groetjes
    hermien

• 13 Augustus 2007 - 16:28

Marlon:

Ha Daan!
    Hoe is het met je? deze week kan volgens mij niet stuk met Wesley bij je in de buurt. En daarna komen je moeder en je zusje naar je toe!
    Daan ik ben benieuwd naar je nieuwe verhaaltje!
    veel plezier en geniet ervan!

xx

• 13 Augustus 2007 - 21:27

Pasje:

Heey nicht, heb je mijn superemotionele, indrukwekkende en verrassende brief al gekregen:P?
    Ik ben trouwens op turnkamp geweest en je raad het al, ik loop weer is mank haha. Het is mij ook niet gegund
    Maarja, ik zit nu ff met je zusje op msn te praten want wij vervelen ons. DOEG veel plezier nog de komende weken!