Tsambika - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Danielle Arnoldus - WaarBenJij.nu Tsambika - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Danielle Arnoldus - WaarBenJij.nu

Tsambika

Door: Daniëlle

Blijf op de hoogte en volg Danielle

21 Juli 2007 | Griekenland, Athene

joehoee!!

Daar zijn we weer.
We hebben vandaag de Raar-is-leuk-show gedaan met de kids en het was weer super. Dat is een soort playback show en ja wij deden er ook aan mee. Echt leuk hoe die kinderen zich opstellen de 1 een dansje de ander een mop en wij zelf ook raar verkleed en een aantal acts dus was een super dag.

Afgelopen week was Wes voor een weekje langs gekomen. We hebben echt een super leuke gezellige week gehad. Ik had het wel even nodig een bezoekje vanuit Nederland en vanaf nu gaat de tijd alleen nog maar sneller, want het bezoek bljft komen. Als eerst Amy, Dylan en Wes over 3 weken en dan alweer mamma en Madelon en daarna nog eens opa, oma en Wes dusja wat heb ik te klagen, niets dus! Wes ik vond het super met je!

Aanstaande dinsdag ga ik voor eht eerst mee met de excursie naar Tsambika beach. Dit is het mooiste en rustige strand van Rhodos echt een soort Aruba idee(tenminste dat idee vormde ik me bij Aruba) een mooi zandstrand en twee grote rotsen die aan eht einde van eht strand liggen, gezellige strandtentjes enz.
Voor deze excursie heb ik samen met Nikka een programma in elkaar gezet. Een aantal uren vermaak voor de kinderen. Aanstaande dinsdag is eht voor de eerste keer dat het doorgaat en we hebben meteen veel kinderen dus gaat Marlou ook mee om even te helpen, want het is toch een behoorlijke verantwoordelijkheid! Ik heb er wel super veel zin in, weer even wat anders dan alleen de kidsclub, ondanks dat ik dat niet zat wordt.

Vanavond ga ik even naar de oude/nieuwe stad met een paar meiden en erna lekker even uit, want morgen ben ik heerlijk vrij en ga ik genieten van het strand van Faliraki. Lekker bakken en dobberen op een luchtbedje!

Dag allemaal tot volgende keer!

xxxx Danielle

p.s. Voor foto's moet je naar http://www.mijnalbum.nl gaan en inloggen als daniellearnoldus@live.nl en het wachtwoord is rhodos

• 22 Juli 2007 - 11:24

De Burgjes :

Ha Meid,
    Ik lees dat je het goed naar je zin heb!! Nou de ouderen hier doen ook hun best hoor. Kijk, ik was er gister niet bij, maar ik werd om een uur of twee wakker van vuurwerk!! Bij Ruud hadden ze een feestje...ja en dan gaan ze met vuur spelen....????!!De hele Hoek kon meegenieten.(hahaha)
    Vandaag gaan de vrouwen bij Yvon Gardenier wijn proeven (zij is jarig)
    We moeten het dan ook uitspugen (echt niet!! zonde!)Dus zal best gezellig worden.
    He meid, zo te zien krijg je nog zat visite. Erg goed...dat breek een beetje.
    Heel veel plezier verders en de groetjes van ons. Dirk, Yvon, Romy en Dicky

• 22 Juli 2007 - 18:04

HamsterrZus:

Daaann!! Zoo je hebt et als je et mij vraagt iets teveel naar je zin..:P maar je komt wel terug anders zorg ik daar wel persoonlijk voor..:D nou nog een paar weekjes en dan ga ik gewoon naar je toe ik vind et egt leuk!! maar ik moet weer snel stoppe moet weg:O (K) xx!!

• 22 Juli 2007 - 22:35

Pappa:

Als ik het zo lees moet je ook nog werken. Programma's maken, kinderen vermaken. Als je dat gedaan hebt ga je ook lekker dobberen. Pas maar op dat je niet verbrand. Ben al aan de hitte gewend? Zal wel. Je bent nu al half Griekse. Ik denk dat je je goed vermaakt. Doe dat ook maar want het is zo voorbij. Het was leuk dat Wes ff langs kwam van de een op de andere dag. Ik vind het leuk dat je het zo naar je zin hebt. Danielle tot het volgende schrijven. XXXXXXXX Pappa

• 23 Juli 2007 - 08:35

Jacq:

he daantje.
    de kadootjes heb ik meegegeven aan je mams.
    dus dat komt allemaal terrecht.
    wes is zaterdag vertrokken alweer.
    kim komt donderdagavond weer thuis gelukkig want het is wel erg rustig hier.
    heb je de video nu al bekeken?
    voor eem en dik gaat het nu ook opschieten en ik kan je vertellen dat ze er onwijs veel zin in hebben.
    vanavond komen de hongaren en opa en oma eten want morgen vliegen ze alweer terug naar budapest.
    ik heb trouwens nog niks van wes gehoord jij?
    maar geen bericht is goed bericht toch?
    nou dag daan.
    laat weer snel wat van me horen.
    xxxx jacq

• 23 Juli 2007 - 09:41

Marianne:

Wat heerlijk toch dat het zo super gaat met je, daar op Rhodos, volgens mij boven verwachting. Nog even en dan komen we ook bij jullie (bij jou en Marlous) kijken, begin wel de kriebels te krijgen nu het dichterbij komt. Tot gauw, meisje, doei, Marianne.

• 23 Juli 2007 - 14:00

Dhr. D. Weterings:

Eey Danny! Alles goed! Heb je wes nog gezien, die was ook in Rhodos en nu weer Italie! Hij maakt een hele wereldreis man! Ik ook want heb net Rhodos voor 9 aug gecanceld, want we vinden het daar net ff te warm, dus gaan nu toch maar de scandanavische landen af met z'n drieën , lekker fribsjes maar we zullen niet verbranden! Dus veel plezier nog een we zien je in oktober;)! Nee hoor ik maak maar een grapje, niet bang worden he:P! We zien je al over 17 dagen met eem en wes (weer)! Dus hou ffies vol want ik weet zeker dat jij mij nog het meeste mist van allemaal;)

Have fun en tot 9 aug. X

• 23 Juli 2007 - 21:06

Cindy:

Wat een leventje heeft die snarsoldus daar! Ga er nog maar heerlijk van genieten. deze ervaring is helemaal super!
    Veel plezier met alle atictiviteiten met de kids en geniet van alle dingen die je in je vrije tijd doet!

Rimini was helemaal super

Liefs veldmuis;)

• 24 Juli 2007 - 10:17

Amy!:

Haay Daantje!
    T klinkt echt allemaal super!
    Gelukkig dat je t nog steeds niet zat bent:) Dat is toch maar weer een goed teken!!
    Ik ga zo even je foto's bekijken!:D
    Ben benieuwd!!
    Tot snel lieve Daam!!
    Kuss!!

• 27 Juli 2007 - 12:41

Amy!:

Ik heb je kaartje op de bus gedaan!:D
    Dus ben benieuwd wanneer die aan komt:)
    En of die sneller is als mij!(A)
    Tot over 2 weekjes daantje!
    Kuss!(K)

• 19 September 2007 - 05:37

Annemiek:

Daantje wat mooi dat duiken! Echt leuk zeg..
    Ik ben vanaf vrijdag tot en met gisteravond op reis geweest voor de EU cup atletiek in Finland :) Het was echt zo gaaf joh.. Ook allemaal leuke dingen gedaan en gewinkelt en lekker uit eten enzo! Super.. En we zijn 5e geëindigd van de 7. Niet echt een topper, maar we hebben allemaal ons uiterste best gedaan.

Tot gauw daniee!!