Duiken
Door: Danielle
Blijf op de hoogte en volg Danielle
14 September 2007 | Griekenland, Athene
gister hebben we met ze viertjes gedoken.
We moesten om kwart voor 9 verzamelen op de boot en je raadt het al wij waren weer telaat en kwamen om 09:10 op ons gemak aanlopen.
Om half 10 vertrokken we richting Kalithea. Eenmaal daar aangekomen kregen we voorlichting en werden er groepen gemaakt.
Wij zaten in de laatste groep met ze vieren en gingen daarvoor snorkelen.
Wel goed dat we dat eerst gedaan hadden, want dan kan je al een klein beetje oefenen met ademhalen, want dat was wel iets waar ik aan moest wennen.
Toen we werden opgehaald moesten we de suites aandoen en liepen richting het platvorm. Daar kregen we de zuurstoffles op ons rug aardig zwaar zo' n ding. Daarna werden we in het water getrokken en kregen we les. Er waren drie duikers bij die ons begeleidde en het was allemaal erg goed geregeld. De eerste vijf minuten was ik alleen maar bezig om goed te ademen en keek ik niet eens naar de mooie dingen om me heen, maar eenmaal gewend was het super gaaf. We moesten ook verschillende keren op de foto. Aan het einde van het duiken kregen we ook van the waterhoppers een cd met alle foto's erop. Wel gaaf! Die zal ik ook op mijnalbum plaatsen. Leuk om te zien hoe dat er uitziet en hebben jullie een idee waar ik het nu over heb!;)
Ook is me vader afgelopen week geweest en is hij gister met flinke vertraging weer vertrokken. Beetje lullig, want hij kwam ook al aan met een paar uur vertraging. Wel is het een leuke week geweest. ik heb motor gereden en we zijn naar Lindos geweest, erg mooi om te zien allemaal kleine witte huisjes en een hele mooie baai.
nu ga ik proberen de foto's erop te zetten, tot volgende keer! het schiet nu wel aardig op!
xxx
14 September 2007 - 13:07
Astrid:
JA. duiken is echt gaaf hé?
Nou moet je een keer met ons mee naar Egypte, dan weet je helemaal niet wat je ziet!!!
Ben je geen enge beesten onder water tegen gekomen? Of hou jij het alleen maar bij die ene slang?
Geniet nog maar lekker daar want voor je het weet is het voorbij.
Groetjes van de Kruijmeltjes
14 September 2007 - 17:08
Meryem:
heej meiss!
Is al een heel tijd geleden dat ik een berichtje heb gezet :(... Maar je komt bijna terug :)
Het klinkt allemaal super leuk en je doet zo te zien leuke dingen:)!
Tot snel lieverd!
Dikke kus -
14 September 2007 - 17:43
Dylan:
Echt super he dat duiken! Wil ik ook welis doen met zo'n snorkel en zuurstof! Ik kan zowiezo best lang me adem inhouden maar toch! Denk wel een minuut of 20!:D maar doe me toch maar zo'n fles! Maar tgaat nog best allemaal met je gelukkig, en binnenkort komen me opa en oma en een voetballozer;)! Ja je ken niet alles hebben he!:P Maare veel succes verder en geniet er nog even van! Want voor je het weet ben je weer in HvH en zie je mij weer, nou dan ken je lachen zeg! :D Maare de ballen danny!
Xje Dickje -
14 September 2007 - 18:29
Je Schoonzus(je) Kim:
Chickeeepickk!
blij dat je t naar je zin hebt daar!
gelukkig gaat de tijd snel en kommie al lekker snel naar huis! wel jammer dat je niet mee kan naar turkije! :(
hehe dat je durft duike joh.. zou ik nooit durve :P je maakt echt wel wat mee daar gloof ik!
nou meiss. ik spreek je snel.. en blij alssie over ong. un maandje wir thuis bent!
loveyouu ouwe (L) -
15 September 2007 - 08:47
Amy!:
Daaan super goud dat jij bent weze duiken!!
Echt cool man!!
Natuurlijk kom je te laat:) Dat is normaal voor ons:) Wel stijlvol te laat komen toch?:)
Nou meid ik zal je zo een mailtje sturen!!
Dikke kuss!:) -
17 September 2007 - 09:30
Cindy:
Sow! Super cool dat je gedoken hebt! Die ervaring pakt niemand meer van ja af!
Gelukkig is het ook gezellig geweest met je vader! Top dat hij naar je toe kwam!
Gister weer eerste feest op hockey gehad! Was weer gezellig. Alleen jammer dat we verloren hebben!
Dikke kus -
17 September 2007 - 14:32
Stepjhh:
Hey Daan!
Echt leuk dat duiken, volgens mij moet je dat echt een keer meegemaakt hebben! Je kan beter daar ziten dan hier op dit moment, want het weer is echt helemaal niets! Regen regen regen... Maar we hebben natuurlijk liever dat je hierbent!
Meiss, geniet nog even van het laatste maandje..
Er is een brief naaar je onderweg:)
Kuss -
19 September 2007 - 10:47
Jacq:
daaaaaaaaantje.
heb een nieuwtje voor je,geloof het of niet maar je achterband van je fiets is eindelijk na 4 maanden gemaakt.
geweldig he?
wat een leuke foto"s heb je weer op je site gezet.
nou meid nog eventjes en je krijgt weer visite.
ook onze vakantie naar turkie gaat nu opschieten.
heerlijk.
zaterdag kim haar verjaardag en ben me geestelijk en lichamelijk al aan het voor bereiden op de hele gang die ze uitgenodigd heeft.
maar goed wel leuk voor haar.
volgene week haar eerste autorijles,dus iedereen die dit leest: binnen blijven
vrijdag bbq op de zaak en zelfs dik en wes gaan mee.
nou daantje we bellen gauw weer he?
zowat ieder dag,maar maakt niet uit.
alleen rony boy zal zich wel het lazerus schrikken van de telefoonrekeningen.
dus kom maar gauw naar huis. haha
dag daantje.
xxxxxxxxxxxxxxxxx
22 September 2007 - 14:24
Nikka :
Hi Daan!
Oww ik lees jullie verhalen even, maar dat is echt niet leuk! Heb hier ook super leuke dingen te doen enzo..maar rhodos..zucht!
Tot snel, geniet nog van alles en nog wat!
En tot snel! Liefs Nikka