Eilandtoer:D - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Danielle Arnoldus - WaarBenJij.nu Eilandtoer:D - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Danielle Arnoldus - WaarBenJij.nu

Eilandtoer:D

Door: Danielle

Blijf op de hoogte en volg Danielle

28 September 2007 | Griekenland, Athene

Zoo het volgende avontuur hebben we ook weer mogen beleven.
We zijn donderdag op onze eigen eilandtoer geweest. Met de gave jeep van Marlou;) namelijk de Atos! We zijn als eerste naar Embona geweest. Hier zijn we naar een wijnbrouwerij geweest en hebben we wat van de witte wijn en rose geproefd. Waren best te doen.
Daarna zijn we verder gegaan naar Prasonissi. Dit is het zuidelijkste punt van het eiland waar de twee verschillende zeeën bij elkaar komen. Normaal gesproken is dit erg mooi, omdat de ene zee wat aan de wilde kant is en de andere juist heel rustig. Precies toen wij er waren stond er niet erg veel wind waardoor de wilde zee dus niet wild was, tegenvallertje, maarja we hebben het gezien. Ook zijn we er nog met de auto vast komen te zitten, haha ja was leuk. Met ze viertjes die auto duwen en de rest van de mensen lachen je toe en helpen je echt niet, stelletje ratten die Grieken! Dat was een kodak momentje dus dat staat vast op de foto en op film:)
Nadat de auto weer los was zijn we verder gegaan naar Lindos.
Hier was ik wel al geweest, maar zeker de moeite waard om nog een keer heen te gaan. Super mooie witte huisjes het wordt ook wel de witte parel van Rhodos genoemd.
Daar zijn we verschillende souvenirs winkeltjes in geweest, maar ze vragen overal de hoofdprijs dus het enige wat we gekocht hebben is een super lekkere crêpe met nutella en aarbeitjes.
Daarna zijn we doorgereden naar een onwijs mooi Italiaans badhuis in Kalithea. Ook daar zijn we lekker los gegaan met ons fototoestel en hebben we gave foto’s gemaakt. Dat kunnen jullie we weer zien op mijnalbum.nl
Tot slot als klap op de vuurpijl zijn we beland bij de Lidl:) en hebben we allemaal lekkere dingetjes gekocht
Terwijl ik dit type zit ik aan me heerlijke toetje,TIRAMISU :), want na zo’n dag in de auto te zitten zijn we allemaal lekker suf en hebben we ons ff verwend.
Nu ga ik poolen met Kevin, want dit was mijn verhaaltje weer van vandaag.
Een aantal belevenissen kunnen jullie weer zien op de foto’s die gemaakt zijn.

Tot de volgende keer, xxx

• 28 September 2007 - 18:18

Amy!:

Woehoeeee
    Weer een berichtje van Daantje!
    Leuk hoor dat je nu lekker veel tijd heb om allemaal dingetjes te doen enzo! Side seeing Rhodos:D
    Meid ik spreek je nu op msn dus ga maar verder met dat verhaal:)
    Dikke kussss
    (K)

• 30 September 2007 - 14:17

Stephh:

Haa meiss..

Leuk hoor dat je nu kan genieten van het eiland.. echt even een vakantie nu!
    Nog paar dagen en dan krijg je weer bezoek en dan zit het er alweer bijna op!
    Tot snell :)

Kuss

• 02 Oktober 2007 - 12:42

Eva:

Daantje!!
    als ik jou zo hoor wordt het helemaal niet leuk om weer naar huis te gaan;)

• 06 Oktober 2007 - 15:28

Cindy:

jaja, wijn 'proeven' volgens mij gingen jullie daar lollerig weg!
    De witte parel van rhodos lijkt me super mooi om te zien
    Achteraf gezien kan je denk wel lachen over de auto die vast stond!
    Echt super wat je daar allemaal doet en ziet. Daar verbaas ik me keer op keer over als ik die leuke verhalen van je lees!

Have fun

Liefs

• 06 Oktober 2007 - 21:50

Iris:

Ha zusje!
    Goed om te lezen dat je het nog zo naar je zin hebt. Namens Luna en Kian ontzettend bedankt voor Ko/Kikki en de CD. Ma en Madelon hadden ze vorige week meegenomen. Luna hoopt dat je snel terug komt om haar alle dansjes te leren. Er staan ook wat nummers op waar wij de Italiaanse versie van hadden op onze vakantie. Dus die is ze al hard aan het oefenen. Grappig dat blijkbaar overal dezelfde muziek wordt gebruikt in de kinderdisco's.
    Tot snel!!
    X van ons allemaal