van alles en nog wat - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Danielle Arnoldus - WaarBenJij.nu van alles en nog wat - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Danielle Arnoldus - WaarBenJij.nu

van alles en nog wat

Door: Danielle

Blijf op de hoogte en volg Danielle

11 Oktober 2007 | Griekenland, Athene

zoo daar ben ik weer!!

Zo de afgelopen weken heb ik weer wat meegemaakt!
Om te beginnen de karaoke bar. Jaja we hebben lekker gezongen, alles kan een mens gelukkig maken en al die andere heerlijk nederlandse nummer. Heel irritant zat er ook een andere groep Nederlanders te zingen waardoor we niet vaak aan de beurt kwamen en we door zijn gegaan naar de Barstreet!
Nou iedereen had een flink bakkie op en daar gingen we met z'n alle! holadiejee holadijoo!
De laatste tijd is het uitgaan nog al aan het aflopen dusja dan maar een extra drankje erin gieten. Meiden jullie raden het nooit maar het roeien houdt nog steeds stand. haha ik ging gewoon zitten samen met Kevin en al die Grieken kwamen erachteraan;) alleen geen flugeltjes aan het einde zoals in Rennesse:) helaas!
al met al hadden we een leuke avond gehad en besloot ik de volgende ochtend de fitness maar een keertje over te slaan, want dat ging niet zo soepeltjes meer allemaal

Ook hebben we afgelopen weekde allereerste onweer hier gehad! en een flinke ook. Iedereen bleef lekker binnen zitten en Marlous die vond het allemaal zo mooi die ging er leuk foto's van staan maken, tja jdie moet je er ook tussen hebben he! Dus het onweer hebben we ook weer meegemaakt wel raar hier in Rhodos. Ook geven ze voor eht weekend hier regen aan dus we zijn benieuwd wat het hier gaat brengen.

Daarnaast zijn afgelopen week Wes en zijn opa en oma geweest waarmee ik een super leuke week heb gehad!
Om te beginnen zijn we zondag een dag naar Marmaris geweest. Ik wilde sowieso al heel graag er weer is een dag hene emt mijn collegatjes, maar omdat dat waarrschijnlijk niet doorgaat vond ik het super gaaf dat zij dit ook wilde gaan doen. Zo we kwamen er aan en toen wist ik weer waarom ik de Griekse cultuur leuker vond dan de Turkse. Ze trokken je bij elk tentje naar binnen, nouis het natuurlijk niet overal zo maargoed dat was gewoon even wat minder verder hebben we een super leuke dag gehad en over het eten kan je neit veel zeggen, want dat is gewoon onwijs lekker!
Verder zouden ze woensdag naar Lindos gaan, totdat Wes die nacht ervoor ziek was en een aantal keer boven de wc lag. Dat was nog wel jammer maargoed opa en oma zijn wel geweest en gelukkig hebben ze een leuke vakantie gehad dat vond ik wel leukom te horen!

Noudit was het weer voor nu en het aftellen begint nu echt, nog precies 17 dagen het schiet al op en waarschijnlijk als ik thuis ben denk ik was ik nog maar Rhodos, maarja he! we zien het allemaal wel

xxxx

• 11 Oktober 2007 - 18:46

Amy!:

Daaaaaaaan!
    Super leuk om te horen!
    Ik had nog sms van opa en oma gehad dat jij t helemaal naar je zin had met wesje:D Echt super:D
    Wel beetje jammer dat ie ziekjes was geworden!
    Meid t schiet al op! Je bent bijna weer in ons koude kikkerlandje!
    Oewwwwh snel agenda's pakken dan gaan we weer date;)
    Dikke knuffel en kusss
    Amy:D

• 11 Oktober 2007 - 21:15

Dickje:

Weet je waar ik nou niet zo van hou! Dat ik nou echt nooit is de eerste ben die wat schrijft naar je;)! Die eempje is me altijd voor die gluiperd;):D! hehe, maarja nummer 2 zijn is ook altijd wel leuk! Maar leuk dat het allemaal goed ging met me opie en omie! Nog 17 dagen idd, en dan weer terug in het ow zo mooie nederland, en de mooie toeristische badplaats hoek van holland;)! Nou danny, ik zie je wel verschijnen en zal je ook nog wel spreken voordat je terug komt! Ieder geval nog veel succes en geniet er nog maar even van! Xje Dickje met zijn grote .....

• 12 Oktober 2007 - 07:49

Burgjes:

Ha Meid,
    Dat gaat snel hé..voor je het weet loop je hier alweer tussen de sinterklaasspullen en kerstversiering!!!
    Nou wij hopen je gauw weer te zien!
    liefs en tot gauw

• 13 Oktober 2007 - 06:22

Astrid:

Hey lieverd,

Het aftellen is nu echt begonnen! Lekker weer naar huis, ook al heb je het naar je zin. Thuis komen is toch fijn...toch?
    Geniet lekker van deze laatste 2 weken.

Groetjes en tot gauw.
    xxxjes

• 13 Oktober 2007 - 14:28

Amy En Dylan:

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAN CHICKIE!!!!
    Nog maar 15 dagen! 2 weekjes!
    LALALALALALALLA! PARTY!
    schat ik heb voor omaatje de foto´s die ze bij jou heeft gemaakt op je album gezet!
    Vond ze leuk als kleine verrassing! Ffe een oppepper:)
    Nou lekkerstuk ik spreek je snel!
    Kusssssssss van Amy!
    En een handkus van Dylan:P

• 14 Oktober 2007 - 21:42

Cindy:

Karaoke! Daar houden nederlanders wel van, echte sfeer makers!
    Wel gek dat je daar ook slecht weer hebt! Vandaag hebben we kunnen hockeyen in de zon, heerlijk!
    Echt lief dat wes met zijn opa en oma zijn geweest! Dat pepte je vast weer een beetje op!
    Nu gaat het aftellen echt beginnen! En zeg ik met recht 'tot snel'

Dikke kus

• 15 Oktober 2007 - 11:50

Stephh ..:

Haa Daan!

Leuk al die verhalen weer! Ik was donderdag bij Opa & Oma en die hebben het super leuk gehad bij jou! Wel vervelend van Wes! pf, maar niets aan te doen helaas.
    Raar, om dan ineens onweer te hebben he? Nou wen er maar alvast aan! Het weekend hebben we een paar mooie dagen gehad, maar nu is het alweer bewolt!

Meid tot snel!
    Geniet er nog even van..

KUs

• 15 Oktober 2007 - 16:03

Je Broertje:

He Muppet,
    Het schiet zeker al op. Ik zou er inderdaad nog maar zoveel mogelijk van genieten (niet dat je veel aanmoediging nodig hebt, geloof ik), voor je het weet ziot je weer heir en wil je terug.
    Tot gauw
    Jeroen

• 15 Oktober 2007 - 19:35

Jacq:

daantje.
    ik dacht bel je maar eens ff niet maar typ wel wat.
    het begint nu toch echt op te schieten voor je.
    ik ben nu ook druk bezig met de voorbereidingen voor onze vakantie.
    er veel heb ik je niet te vertellen waNT HEB JE ZATERDAG NOG GESPROKEN.
    NOU DAAN GENIET ER NOG EVEN VAN EN WIE WEET ZIEN WE MEKAAR OP SCHIPHOL.
    DAG DAANTJE IK BEL JE NOG VOOR WE VERTREKKEN.
    KUSSSSSSSSS.
    X