2e week - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Danielle Arnoldus - WaarBenJij.nu 2e week - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Danielle Arnoldus - WaarBenJij.nu

2e week

Door: Daniëlle

Blijf op de hoogte en volg Danielle

29 Mei 2007 | Griekenland, Athene

jassas!!

zo hier gaat alles nog steeds goed!
gister heb ik voor het eerst een buspraatje moeten doen met de mensen die vertrokken naar de luchthaven en met de mensen die aankwamen. Zo ik was behoorlijk zenuwachtig, maar alles is goedgekomen!
aanstaande vrijdag voor de eerste keer een gesprekje houden hoe en wat alles in zijn werk gaat bij ons in de kidsclub dus dan zal ik wel weer zenuwen hebben!

wel is het super gaaf dat je echt met sommige kinderen zo' n band krijgt, gewoon moeilijk om ze naar het vliegveld te brengen! gister kreeg ik ene briefje van een meisje en daar stond op voor de liefste jufi!:) aghh heerlijk gevoel!
ook het ko en kiki pak, tuurlijk het is behoorlijk warm maar je kan er ene klein beetje doorheen kijken en dan zie je de kinderen zo stralen ik vidn het echt super! dit is echt mijn plek en hoop dat ik dat voorlopig zo blijf houden!!

ook gaat het hartstikke goed met marlous en de andere collega's, dat is zeker wel fijn.
het eten staat me soms wel behoorlijk tegen maarja niks aan te doen.
afgelopen zondag hebben we voor marlous dr verjaardag quad gereden, echt ik scheet in het begin in me broek, omdat ze er erg moeilijk over deden om ons de quads mee te geven maar alles wat goed gegaan en het is tot nu toe echt de gaafste dag van rhodos geweest. Onwijs veel gezien het is hier zo mooi en heerlijk weer!

nou dit was het weer!!
xxxx

• 29 Mei 2007 - 12:33

Jeroen:

Heerlijk om te horen en te lezen! Die zenuwen overwin je wel.. Naarmate je het vaker gedaan hebt gaat het allemaal stukke makkelijker!

Op naar de volgende week ;)

Dikke kus!

__
    Jeroen

• 29 Mei 2007 - 13:22

Amy!:

Hey meis!
    Echt super dat je t helemaal naar je zin heb!! Echt goed om te horen:D En t komt echt wel goed met je gesprekje hoor!:D Zenuwen horen er gewoon even bij!:) Maar die gaan vanzelf weg al heb je t vaker gedaan! Komt wel goed met jou, dat hoor ik wel!
    Nou meid ik kijk uit naar je volgende bericht:)
    Dikke kus!

• 29 Mei 2007 - 15:10

Lianne:

Wow! Ik word telkens jaloerser als ik dit lees! Hier is het weer ronduit klote! En het is er ook niet mooier op geworden sinds je weg bent :P Geniet er maar heeel erg van!
    Kussjee

• 29 Mei 2007 - 15:40

Maaike :

Hee daantje!
    Super om zo te lezen hoe je het heb daar in Rhodos, blijven we ook nog op de hoogte! zo te lezen heb je het in ieder geval super naar je zin ! :) Gelukkig maar, want je moet nog wel een aardig tijdje ;) .. Met de zenuwen komt het over een tijdje ook helemaal goed hoor, dat weet ik zeker! Wordt gewoon een geweldige tijd daarzo :) !
    Nou daan, geniet er van he! Niet te bruin worden ;)
    Ik hou je site in de gaten hoor!

Kusjes van Maaike

• 30 Mei 2007 - 18:02

Meryem:

meiss!! klinkt weer super hoor, ben blij dat je het zo naar je zin hebt!! geniet er van, de vijf maandjes zijn zo voorbij :)

Dikke kus!!

• 31 Mei 2007 - 07:27

Pappa:

Hoi Kiki. Straks vindt je het in het openbaar praten niet zo erg meer, dan doe je je verhaal en die mensen letten nergens op. Zij zijn allemaal in de feeststemming. Trouwens je hebt op school moeilijkere openbare gesprekken gehad dus dit is jouw een peuleschilltje
    Zo zie je waar je goed in bent. Als je zo'n een briefje krijgt. Dat komt omdat je het werk leuk vindt positief bent en bijna altijd lacht,(Je uitstraling). Ik denk dat je nog veel meer mooie dagen op Rhodos krijgt. Wel gaaf dat je op zo'n quad bent gaan rijden. Ook weer gedaan. Er komt nog veel meer als je het maar doet. Probeer je mij ook wat te vertellen over het eiland als je thuiskomt. Maak lekker veel plezier lieverd. We denken heus wel aan je.Ik mis wel die aanstekelijke lach van je. Trouwens je zus heeft je bed geconfisceerd. Kusjes XXXXXXXXXXX Pappa.

• 31 Mei 2007 - 16:09

Mamma:

he meis een leuk stukje. fijn dat jet zo naar je zin hebt een leuke belevenis vanavond bel ik bij jacq had wesje gezien op de tennisbaan ik hoor je straks wel met een leuke verrassing heel veel plezier en kusjes mamma

• 31 Mei 2007 - 18:49

Amy!:

Leuk he de verrassing:D:D
    Heb je net gesproken! Echt super dat je t zo leuk vind daarzo!!
    En nog maar 2 maandjes ofzo en dan komen we je opzoeken:D:D woehoe! Heb dr super zin in! Kijken hoe bruin je bent en hoe leuk je t doet met de kindertjes:D
    hihi veel plezier nog! En tot bels of mails!
    Kuss!!

• 01 Juni 2007 - 07:55

Ing. D. Weterings:

Heey danny! Wel lache dat ik even bij je kom koekeloeren! Beter kennen we bij jou in je toko vreten! Dus ffies regelen jij!

Nou ik zie je 9 aug. en dan gaan we ffies scheuren op die quads, 10 dagen lang!

Succes verder! Laterss X

• 02 Juni 2007 - 06:42

Marlon:

Ha Daan!
    Echt zo gaaf, blijf zo door gaan en lekker genieten! Heerlijk is dat he als kinderen je een leuke juf vinden! echt super!
    Ik moet nog een paar weken naar school!
    Daan succes met alles! Ben trots op je!
    xxx

• 08 Juni 2007 - 17:24

Cindy:

Super gaaf daan!
    Ik zie je al helemaal voorin die bus staan! hihi

Schattig dat je een briefje van een meisje kreeg met 'liefste juf'! Bewaar dat maar goed!

Succes met alles, hier is het op het moment nood weer!

Liefs