Eerste dagen in Rhodos - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Danielle Arnoldus - WaarBenJij.nu Eerste dagen in Rhodos - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Danielle Arnoldus - WaarBenJij.nu

Eerste dagen in Rhodos

Door: Daniëlle

Blijf op de hoogte en volg Danielle

20 Mei 2007 | Griekenland, Athene

Hallo allemaal!!

hier mijn eerste berichtje vanuit Rhodos!
als eerst het is gaaf!

het afscheid op Schiphol tjaa dat was wel ff echt moeilijk zeker toen ik me zus ook nog zag met de kleintjes enja daar kwamen dan de watervallen. we gingen uiteindelijk tochmaar weg;) en toen heb ik gelukkig niet zoveel last meer gehad.
we kwamen op Rhodos aan en alle collega's hadden ons opgewacht dus dat was echt een super leuk ontvangst! Marlous en ik hadden onze koffers uitgepakt en zijn heerlijk naar ons bedje gegaan.

Volgende dag meteen aan de slag en ook meteen de langste dag samen met maandag, omdat dat de dagen zijn na aankomst. We aten lekker in Blue bay,..ik kreeg bijna niks weg, omdat ik zo zenuwachtig was.
Eerst in restaurant Kalesma een welkombijeenkomst! een praatje van onze hostess en 1 van de animatie...:)
daarna gingen we met de kinderen jaja knutselen in de kidsclub dat de hele middag door vervolgens het kinderbuffet!
als laatste moesten marlous en ik ook in Ko en Kiki tijdens de minidisco. Je zweet je echt helemaal kapot, maar het was gewoon gaaf, omdat je al die kindertjes hoort en met je op de foto willen en dansen echt super leuk!(tot dat het dadelijk wel 35 graden is)
Rond een uurtje of 11 gingen we ook meteen maar uit iedereen voorgesteld en het was ook super het was in the downunder een Nederlandse discotheek waar alle reisleiding van de buurt heen gaat, dus opnieuw weer gezellig!

nou 2e dagje hadden we het ietsje rustiger gelukkig. we hadden 4 uurtjes animatie gedaan en daarna zijn Marlous en ik samen met Marlous(hostess) naar Rhodos stad geweest. was erg mooi, maar erg storm die dag! jullie kunnen dit zien op de foto's op www.mijnalbum.nl
jullie moeten je inloggen met daniellearnoldus@live.nl en het wachtwoord is rhodos!
jullie kunnen begrijpen dat ik het gewoon super naar me zin heb!

dan vandaag! heerlijke dag. We waren allemaal vrij en hebben heerlijk aan een zwmebad gelegen. lekker gebakken en verbrand, maar goed tjaa ff goed blijven insmeren. Voor het eten even het nieuwe animatieprogramma gemaakt!:) dus het worden weer leuke weken. Wel wordt het allemaal wat drukker, want 1 jongen uit mijn team is weggegaan en gaat werken in de discotheek the downunder! dus voor hem moet een nieuw iemand aangenomen wordt,..wie wil???
morgen is weer de drukke dag.
hetzelfde programma als de eerste dag.

nou dit was mijn eerste bericht vanuit Rhodos! hebben jullie weer iets leuks te lezen, ik blijf het bij houden!!

Groetjes Danielle xxx

• 20 Mei 2007 - 19:44

Boonie:

super daantje! ben blij wat van je te horen zeg!
    Ik hb vandaag met Wepsie (je boyfriendje) gemixt, en ik heb verschrikkelijk staan spelen! Hojeee.. Haha Maar t is alweer goed, hij is niet boos meer =P Haha!

Dikke Kus!

• 20 Mei 2007 - 20:03

Amy!:

Heey lieverd!!
    Super om te horen dat t zo goed gaat en dat t leuk is!! Leuk om zo snel al wat van je te horen!
    Ik mail je snel de laatste roddels vanuit het westland! Tot nu toe nog niet super veel ruigs gebeurd maar dat komt vast nog wel!(A) hahaha! Dikke kuss lieverd en heel veel succes en plezier nog! Ben benieuwd naar je volgende verhaal! -xxx-

• 20 Mei 2007 - 21:27

Jeroen:

Heey Daanie!

Goed om te horen dat je veilig bent aangekomen en dat je het direct al naar je zin hebt! Afscheid nemen is altijd moeilijk maar goed je komt ook weer terug! (gelukkig :P)

Ik ga nu eventjes je foto's bekijken en geloof mij, je komt poeppie bruin terug ;)

Dikke kus, liefs!

• 21 Mei 2007 - 09:16

Dana:

Oh daan helemaal leuk man. ben zo blij voor je dat je t naar je zin hebt. nou geniet ervan scheet heeel erg veel plezier..Dikke Kus Dana

• 21 Mei 2007 - 09:16

Dana:

• 21 Mei 2007 - 10:25

Dylan:

Eey Danny! Moi dat alles goed gaat.. Heb je mijn foto op posterformaat al en mooi plekje gegeven, beter wel!

Succes nog verder met de kinders!

HOooii

• 21 Mei 2007 - 10:38

Eef:

hee daan! superleuk dat je het naar je zin hebt, zal vast wel leuk zijn beetje knutselen met die kleintjes ook. Ik ga nou je foto's ff bekijken hoor! kus

• 21 Mei 2007 - 11:48

Denies:

heeej meissiej!!
    suup tof dat het je zo bevalt! ben blij voor je! geniet ervan!
    kuss

• 21 Mei 2007 - 16:14

Hermien:

Hoi Danielle
    ik heb het verslag vanmiddag vernomen van je moeder wat fijn voor je dat je het naar je zin heb maak er wat moois van en goed genieten hoor.

groetjes van Hermien

• 21 Mei 2007 - 19:18

Meryem:

heej meiss!!

Teeeeering ;) dat klinkt echt super leuk en ben blij dat je het zo naar je zin heb!!!
    Ik ga nu ff je foto's bekijken :)

Veel plezier nog en ben benieuwd naar je volgende verhaal!

Dikke kus!!

• 21 Mei 2007 - 19:19

Iloon:

Hey lieverd!

Wat leuk om te lezen dat je het zo onwijs naar je zin hebt.
    Ik ga nu even je fotoalbum bekijken. De foto's van het park zien er al veel belovend uit! Die stralend blauwe lucht, heerlijk! Als je nou maar niet te veel in dat 'bunnypak' loopt, zal je als een neger thuis komen! haha.

Veel plezier en geniet ervan!!

Liefs,
    Iloon

• 22 Mei 2007 - 08:22

Daan!:

Daaan!!
    Super leuke foto's!! En bedankt voor je mail!!
    Ik zal t doorgeven schat! En ik mail je snel terug!
    Dikke kus en succes in t verre Rhodos!

• 22 Mei 2007 - 11:08

Kimsalabim!:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!
    fijn om te hore dat je t naar je zin hebt!

nu ik dit lees had ik best mee gewilt haha.

ik mis je wel al hoor!:)
    have fun!
    kijk uit. doe voorzichtig en ik spreek je snel! Loveu

• 22 Mei 2007 - 11:22

Buurman Rob:

Hoi helemaal te gek voor je, geniet er maar lekker van, reken maar dat dit een hele mooie levenservaring. Erg leuk, ik vond dat zelf ook altijd helemaal te gek toen ik ongeveer anderhalf jaar in Australie woonde en werkte, daar denk ik nog regelmatig aan terug, en onderhoud zelfs nog contacten met toenmalige werkgevers. lekker alles even nieuw qua omgeving mooi weer,stranden uitgaan lekker eten nou noem het maar op.
    Maak er wat moois van.

De hartelijke groeten van de buurtjes no.12

p.s pas op met de Ouzo (geintje)

• 22 Mei 2007 - 13:55

Ricje:

Daantje:)
    Super dat je het sow naar je zin heb!:D

Maar ik ga je denk tog wel misse(A)

maar des te leuker is het als ik je weer zie!!:D
    en ik sms je wel paar keer natulek!

Lkkr genieten daar jij!!
    Kussssie (K)
    en ik sms je snel!!

• 22 Mei 2007 - 15:07

Amy!:

Daaantje!!! Ik heb je terug gemaild hoor!! En ik zal t ffe zeggen tegen kims!!:) Super lief dat ik al meteen een mailtje van je kreeg! En je hebt hele leuke foto's! Ik heb ze even bij de weterings bekeken!
    Meis heel veel plezier en succes nog! Kuss van mij!!

• 22 Mei 2007 - 18:26

Je Schoon Vader:

Je staat op 2 1/2
    Groetjes

• 23 Mei 2007 - 19:13

Veldmuis:

Toppie daantje! Super voor je dat je het nu al erg naar je zin hebt! Een goed begin is het halve werk;)

Liefs

• 24 Mei 2007 - 06:07

Steph:

Haa meisie!

Gelukkig dat het je meteen is bevallen en dat je het zo naar je zin hebt! Ik ben gister even bij opa en oma geweest en ga binnenkort even met hun de site bekijken! Ze hebben gister even de boeken van de vakantie zitten bekijken en hebben er volgens mij best zin in!
    Meidd heel veel plezier nog!

x

• 26 Mei 2007 - 06:48

Astrid:

Hallo Daniëlle

Wat fijn om te lezen dat je het zo naar je zin heb. Het is hard werken maar het is zeker wel waard? We hebben nog gekeken om ff langs te komen maar het valt toch wel buiten ons budget en het is ook vol in de periode dat we konden komen. Hier is het de afgelopen drie dagen lekker strandweer geweest, maar vanaf vandaag is dat weer over (snik,snik). Leuke foto's hebben jullie gemaakt. Nou Daan, we kijken uit naar je volgende bericht en je hoort gauw weer wat van ons.

Kusjes de Kruijmeltjes

• 26 Mei 2007 - 15:22

Cindy:

Hey daan!

Alles nog steeds naar je zin? Heerlijk bruin geworden en van de zon genoten?

Dit weekend gaan wij feesten bij NST!! Volgend jaar ben je er weer bij!

Liefs

• 29 Mei 2007 - 09:46

Marlon:

Ha Daan!

Super dat het allemaal zo goed gaat! Ga lekker zo door!
    Wij hebben van het weekend genoten! was echt goud op het NST!

Daan, succes veder! En ben benieuwd hoe het nu met je gaat!

xx